Friday, 27 April 2012

assalammualaikum dan selamat malam,malam ni izah baru ja habiskan buat video present untuk class french,untuk oral.lama la gak buat,tapi bila dah habis tu rasa best ja.alhamdullilah.samabil buat tadi ada gak melayari internet untuk menyambung pelajaran keperingkat master.keinginan nak sambung ke UKM dalam bidang politik dan antarabangsa.mintak2 la dapat sambung belajar.kena cari tajuk thesis dari sekarang la.hurmm 2 la... tak ape nak try buat gak thesis dalam masa sekarang,mintak2 dapat sambung master,aku nak mula kan hidup aku yang baru.bye

No comments:

Post a Comment