Monday, 30 April 2012

assalammualaikum dan selamat pagi
 hari ni disebabkan terlalu sibuk( cewah macam jadi perdana menteri la plak kan). lambat nak upload kisah ku hehehehe.hari ni macam biasa pergi ke kelas dari jam 8 pagi sampai 2 petang.pecah rekod tak ponteng class pon nasib baik tak bah plak daerah sintok neh kalau terjadi taw la pasai pa punca dia. hari ni nak bagi taw yang esok selasa aku cuti tapi planning nak kuar dengan ehem2 g jalan2,dah dia pon cuti kerja,maklumlah curi hari buruh kan. rabu plak nak p mock interview nak cari pengalaman,dan sebelah petang ada training koir untuk dinner huhuhu.khamis plak tak taw nak bgtaw coz buat masa sekarang tak ada apa lagi la program.tapi apa yang kita rancang hanya Dia yang tentukan.moga mendapat keberakatan dari Dia.Amin

jadi itu je lah,tapi semalamm ade kisah yang menarik,ehem2 saya cakap benda yang tak pernah dia cakap selama neh huhuhu terharu pun ada kan.yer la sapa tak sayang tunang kita kan huhuhu
bye nanti saya upload kisah saya plak.

assalammualaikum;

yang benar,
_manjalaraizah_
the owner blogger

No comments:

Post a Comment